Acasa » Lifestyle » Demne de Cartea Recordurilor. Vezi aici cum arata vehiculele gigant (FOTO)

Demne de Cartea Recordurilor. Vezi aici cum arata vehiculele gigant (FOTO)

Atunci cand vine vorba de cele mai mari vehicule din lume, pasionatii incearca lucruri ciudate si iesite din comun pentru a intra in Cartea Recordurilor. Cateva dintre ideile acestora i-au surprins chiar si pe producatorii de masini.

Printre cele mai gigante vehicule din lume se gasesc biciclete, limuzine, autobuze, tractoare, camioane si motociclete.

Vezi aici cum arata vehiculele “gigant” ale lumii:

1- Cea mai inalta limuzina din lume a fost creata de compania americana S.D.M Industries si fost numita Limo Quoter.

cea mai inalta limuzica din lume

2- Cea mai lunga limuzina din lume poate fi inchiriata de la compania Celebrity Limousine Worldwide -  poate fi inchiriata doar pentru festivaluri de film.

3- Aceasta este cea mai mare masina creata de care un artist. Masina eco este pusa in miscare de un generator Honda.

4- Cel mai mare camion din lume este Liebherr T 282B, un monstru care are 224 de tone si un motor diesel cu o putere de 3650 de cai putere. Camionul poate cara o incarcatura de peste 400 de tone.

5- Gregory Dunham a intrat in Cartea Recordurilor in momentul in care a terminat de construit cel  mai mare chopper din lume. Acesta a petrecut mai mult de 3 ani pentru a-si duce la bun sfarsit opera.

6- Acesta este cel mai mare autobuz privat din lume, care a intrat in Cartea Recordurilor in 1997 si care este dotat cu bucatarie, sala de conferinte, sufragerie, garaj pentru o alta masina, bar si receptie.

7- Cel mai mare tractor din lume a fost construit in anul 1977. Numit Big Bud 16v747, tractorul are 900 de cai putere si a fost fabricat pentru Australia si Iran.

cel mai mare tractor din lume

8- Elevii de la scoala Coton din Cambridge au construit cea mai lunga bicicleta din lume- vehiculul are 25 de locuri.

9- Didi, maestrul de biciclete din Germania a intrat de peste zece ori in Cartea Recordurilor cu inventiile sale. Cea mai noua dintre ele este o bicicleta care are o inaltime de peste 4 metri.

10- Compania britanica Tanfield Group a creat cel mai mare camion eco din lume, care functioneaza doar pe baza de baterie.

Sursa: Allroadcars.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>