Acasa » Lifestyle » Cele mai scumpe avioane private din lume

Cele mai scumpe avioane private din lume

Avioanele private sunt in stransa legatura cu o avere fabuloasa. De obicei, acestea sunt facute pe comanda si se muleaza pe nevoile celor care le comanda. Unele par destul de mici la exterior, insa interiorul lor este de-a dreptul fascinant.

Bucatarie, sala de conferinte, sala de fitness, barul si garajul sunt doar cateva dintre optiunile pe care le au cele mai scumpe avioane private din lume, la bordul carora merg unii dintre cei mai puternici si influenti oameni.

Vezi aici topul celor mai scumpe cinci avioane private din lume:

5- Dassault Falcon 7X costa 41 de milioane de dolari si a fost creat de compania Dassault Falcon Jet Corporation, care are sediul in statul New Jersey din SUA. Avionul poate gazdui 12 oaspeti si trei membri ai echipajului de bord.

4- Gulfstream V-SP este un avion privat de business produs de Gulfstream Aerospace care costa 45 de milioane de dolari.

3- Bombardier Global Express XRS costa 47,7 milioane de dolari  si este considerat a fi cel mai luxos si mai de succes avion privat de business creat vreodata.

2- Boeing Business Jet 2 costa 55,5 milioane de dolari si are interiorul creat de BMW Group Design. Avionul poate gazdui 20 de oaspeti la bord si este dotat cu bucatarie, garaj si sala de fitness.

1- Gulfstrean G550 este cel mai scump avion privat din lume, pretul sau fiind de 59,9 milioane de dolari. Avionul a fost lansat pe piata in anul 2003 de catre General Dynamics, divizia Gulfstream Aerospace.

Sursa: MostCostly.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>